Over mij

Uiteraard kan ik hier een opsomming geven van mijn werkverleden, maar als tekstschrijver ben ik in eerste instantie geïnteresseerd in uw verhaal. Wat zijn uw wensen, welke doelgroepen heeft u en welke communicatiemiddelen zijn nodig om de doelen te bereiken die u voor ogen heeft?

Waarom ik de juiste persoon ben om samen met u een passend antwoord te vinden op de bovenstaande vragen? Ik beschik over meer dan twintig jaar ervaring als tekstschrijver. Eerst als freelance journalist, later als hoofd- en eindredacteur bij verschillende vak- en nieuwsmedia en vóór de oprichting van mijn eigen tekstbureau als Senior Communicatiespecialist in het beroepsonderwijs. Verder heb ik drie boeken geschreven en won ik als student journalistiek de HBO Scriptieprijs van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ). Dankzij mijn brede achtergrond als redacteur, journalist en communicatiespecialist ben ik dus breed inzetbaar (zie Diensten).

Martijn Schwillens Tekst & Communicatie heb ik opgericht omdat ik mijn passie wil volgen: het schrijven van mooie verhalen die de lezer raken of prikkelen om tot een bepaalde actie over te gaan. Tekstschrijven is volgens mij veel meer dan het samenbrengen van woorden. Een tekst moet altijd begrijpelijk zijn. De ene keer voor een specifieke doelgroep, de andere keer juist voor een breed publiek.

Andere woorden die mij typeren, zijn creatief, snel en nauwkeurig. Schrijven is een vak. Een vak dat ik met veel plezier uitoefen. Uiteraard neem ik graag de tijd om tijdens een vrijblijvend gesprek te bespreken wat ik ook voor u kan betekenen. Benieuwd? Neem dan contact met me op via tel. 06-308 548 35 of stuur een e-mail naar info@martijnschwillens.nl

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij Martijn Schwillens Tekst & Communicatie? Meldt u dan hieronder aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.