Diensten

Martijn Schwillens Tekst & Communicatie levert teksten voor advertenties of advertorials, redactionele artikelen, websites, social media, persberichten, blogs, webcontent, maar ook voor columns, mailings, flyers, folders, gidsen, magazines, verslagen en nieuwsbrieven.

Maar bovenal, Martijn Schwillens Tekst & Communicatie levert maatwerk. Welke doelen wilt u bereiken en op welke doelgroepen richt u zich? Martijn Schwillens Tekst & Communicatie denkt graag met u mee over welke middelen het beste bij uw doelstellingen en doelgroepen passen. Zodoende kunt u mij ook inschakelen als projectbegeleider, communicatieadviseur en/of media-adviseur voor uw klus of opdracht.

Schrijven of herschrijven

Schrijven is een vak. Een vak dat ik graag uitoefen. Martijn Schwillens Tekst & Communicatie maakt passende teksten op basis van uw wensen, briefing en/of interview. Het gaat om teksten in de juiste toon, voor de juiste doelgroep en op maat gemaakt voor het gewenste medium. Lang en kort.

Websiteteksten, SEO en social media

Pakkende teksten voor de website, krachtig van begin tot slot en natuurlijk SEO-geoptimaliseerd. Martijn Schwillens Tekst & Communicatie zorgt voor websiteteksten waarmee klanten geworven worden. Hetzelfde geldt voor SEO-teksten die een hogere notering en dus vindbaarheid in Google garanderen. Ondersteuning bij de communicatie via social media behoort eveneens tot de specialiteit van Martijn Schwillens Tekst & Communicatie.

Corrigeren en redigeren

Is uw website taaltechnisch niet in orde, worstelt u met een tekst die niet prettig leesbaar is of bent u bang dat uw scriptie, sollicitatiebrief of rapport qua taal beter kan? Martijn Schwillens Tekst & Communicatie herschrijft teksten, kort ze in en past ze aan, zodat ze beter gelezen worden.

Communicatie- en media-advies

Behalve spelling en leesbaarheid, is ook de communicatieve context van teksten relevant. Martijn Schwillens Tekst & Communicatie denkt graag al vanaf de voorbereiding mee over de wijze waarop u wilt communiceren met uw doelgroep. Van communicatieplan tot volledig media-advies, inclusief de keuze en uitvoering van online en offline middelen.  

Projectbegeleiding

Bij elke communicatieklus is iemand nodig die de deadlines bewaakt, de rust bewaart, de grote lijnen overziet en de vaart erin houdt. Martijn Schwillens Tekst & Communicatie is dankzij ruime ervaring prima in staat een project volledig te begeleiden qua communicatie.

Vertaling Engels-Nederlands/Nederlands-Engels

Heeft u een goede vertaling Engels-Nederlands of Nederlands-Engels nodig? Doordat ik in Engeland heb gewoond en gewerkt, ben ik een native spreker en schrijver van de Engelse taal. Zodoende kan ik u ook voorzien van een goede tekstvertaling.

Dagvoorzitter

Door mijn jarenlange ervaring als debatleider en gastheer bij culturele, zakelijke en sportieve evenementen, ben ik ook te huur als dagvoorzitter of debatleider.

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij Martijn Schwillens Tekst & Communicatie? Meldt u dan hieronder aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.